England / London

10 x ärsyttävää ja ilahduttavaa asiaa – Lontoo Edition

Tiedättekö ne pienet päivittäiset seikat, joilla on vaan yllättävän suuri vaikutus päivän kulkuun? Jos aamulla eteen sattuu tarpeen moni ikävä asia, voi se vaikuttaa koko päivän tunnelmaan – samoin, jos ilahduttavia tapahtumia osuu tielle. Seuraavaksi ajattelin lsitata viisi ärsyttävää ja viisi ihastuttavaa asiaa, joita kohtaan päivittäisessä elämässäni.

Ärsyttää

1. Kun hissi pysähtyy jokaisessa kerroksessa. Toimisto, jossa olen töissä sijaitsee rakennuksen ylimmässä kerroksessa, ja hissimatka tuntuu välillä tuskastuttavan pitkältä edellämainitusta syystä. Eniten ärsyttää, kun joku ajelee hissillä toiseen kerrokseen ruuhka-aikana!
2. Kun tuntemattomat lähtevät hissistä ja jäät puolitutun kollegan kanssa kaksin hissiin.
3. Kun metrossa on niin kova ruuhka, että joudut menemän pari pysäkkiä taaksepäin vain päästäksesi kyytiin (ja tämä tapahtuu itselleni oikeastaan joka päivä).
4. Kun kätesi koskettaa vahingossa tuntemattoman kättä metron kaiteista kiinni pidettäessä – niin tavallista, mutta myös niin kiusallista!
5. Kun joku sivistymätön seisoo liukuportaiden vasemmalla puolella, eikä kukaan pääse kävelemään ohi.
P1330999
P1330970

Ilahduttaa

1. Kun tajuat pääseväsi metrolla paikasta A paikkaan B ilman, että tarvitsee vaihtaa kertaakaan!
2. Kun saat metrossa istumapaikan.
3. Tai kun saat double deckerin yläkerran shotgun paikan! JES!
4. Kun naapuri on vienyt roskapöntöt kadulle, jotta ne kerättäisiin siitä aamulla. Tämä ei oikeasti ole tapahtunut vielä kertaakaan, mutta lupaan olla kiitollinen kun näin käy – tähän asti minä olen ainoa, joka on ottanut asian hoitaakseen.
5. Kun mahdut porukalla ravintolaan ilman pöytävarausta tai löydät vapaan pöydän täydestä pubista.
P1330894
P1330899

Minkälaisia ärsytyksiä ja ilahdutuksia teidän päivittäisestä elämästä löytyy? Laita kommenttia ja kerro myös, jos kohtaat samoja pikkuseikkoja! Haastan muutkin bloggaajat tekemään oman versionsa tästä! Laittakaa linkki jos toteutatte!

Jos et vielä ole tykännyt Facebook sivustani, pääset tekemään sen tästä. Julkaisen siellä aina linkin uusimpaan postaukseen.

About Author

Ulkosuomalainen Lilja asustaa Lontoossa brittipoikaystävä kanssa. Kiireisen uran ohelle sopii kivasti matkailu sekä bloggaaminen. Suosikkimatkakohteeni on Italia, ja toki palaan aina innokkaasti myös koti-Suomeen.

No Comments

    Leave a Reply