Germany / Yleinen

AAMIAINEN MÜNCHENIN YLLÄ


P7250233
P7250247

Tässä pieni brunssivinkki mikäli pyörit Münchenissä jonain lauantaina tai sunnuntaina. TUM:n, eli yliopiston arkkitehtuurirakennuksen katolla järjestetään tällöin brunssi. Valikoima on laaja, varsinkin jos menee ajoissa. Paikka on hieno ja tunnelma rento, katolta näkee koko kaupungin. Hinta on 15 euroa, joka sisältää puolen litran schorlen (mehua+limpparia) ja koko brunssibuffetin. Jos haluaa kahvia, olutta tai muuta juotavaa, ne joutuu ostamaan erikseen. Kahvila on myön muulloin auki, eli sinne pääsee vaikka ei mieli tekisikään juuri brunssia. 

Käytiin tuolla lauantaina ennen Ainon kotiinlähtöä. Ilma oli jokseenkin tuulinen, mutta katolla tarkeni kuitenkin ihan hyvin. Pahimmat helteet täällä ovat nyt aikalailla ohi, ja lämpötilat pyörivät n. 23 asteessa. Ihan liian kylmä, mä oon ainakin ihan jäässä koko ajan. Huomasin kuitenkin juuri, että helteet on tulossa ensi viikolla Suomeen, täydellistä!
About Author

Ulkosuomalainen Lilja asustaa Lontoossa brittipoikaystävä kanssa. Kiireisen uran ohelle sopii kivasti matkailu sekä bloggaaminen. Suosikkimatkakohteeni on Italia, ja toki palaan aina innokkaasti myös koti-Suomeen.

No Comments

    Leave a Reply