London

Päivä Chelseassa – Kahvilaan jonotusta ja ökyautoja

Chelsea day (2 of 6)
Chelsea day (3 of 6)
Chelsea day (5 of 6)
Chelsea day (4 of 6)
Chelsea day (6 of 6)
Chelsea day (1 of 6)

Sunnuntain ohjelmassa oli retki Chelseaan – joka ei suinkaan ole kauakana, mutta tähän mennessä en ollut kyseisessä kaupunginosassa käynyt. Reissun motivaationa oli tietysti tuo Peggy Porschen -kuppikakkukahvila, joka on varsinainen instagramsensaatio. Ei kuitenkaan päädytty sisälle asti, sillä kahvillaan oli kunnon jono, eikä se mielestäni vaikuttanut ihan sen arvoiselta, varsinkin kun hinnatkin ovat varmasti taivaissa. Lisäksi huvitti, koska varsinaisen jonon lisäksi oli toinen, heiman epävirallisempi jono, jotta ihmiset pääsivät vuoroin ottamaan kuvan rakennuksen edessä. Itse en ihan siihen kuitenkaan ryhtynyt.

Käveltiin ympäriinsä, ja samalla törmättiin useampaan urheiluautoon, ja muunmuassa taloon, jonka seinässä oli kyltti, jonka mukaan Mozart sävelsi siellä ensimmäisen sinfoniansa. Chelsea on tunnetusti Lontoon kalleimpia asuinalueita, ja vaikka se näkyi, ei se kuitenkaan ollut niin pramea mitä olin odottanut. Lopulta päädyttiin Peggy Porschenin sijaan Cote Brasserieen – se on ravintola, joka vaikuttaa hienommalta kuin on. Hinnat ovat edulliset ja annokset yllättävän suuria ja hyviä! Tilattiin pikkunälkään pelkät alkupalat, ja hyvin maistui ja nälkäkin kaikkosi.

About Author

Ulkosuomalainen Lilja asustaa Lontoossa brittipoikaystävä kanssa. Kiireisen uran ohelle sopii kivasti matkailu sekä bloggaaminen. Suosikkimatkakohteeni on Italia, ja toki palaan aina innokkaasti myös koti-Suomeen.

No Comments

    Leave a Reply