Australia / Yleinen

EVENING SWIM AT COTTESLOE BEACH

thumb_P1140912_1024-2
thumb_P1140973_1024-2
thumb_P1140941_1024-3
thumb_P1150034_1024-2
thumb_P1140919_1024-2

Parasta Itä-Australiassa on ehdottomasti upeat auringonlaskut. Viime viikolla päätettiin pienellä porukalla lähteä Cottesloe Beachille iltauinnille. Ilma muuttui kuitenkin pilviseksi, mutta tuossa iltavalossa oli siitä huolimatta jotain maagista. Myös onget pääsi mukaan, ja ilta päättyi hienoon ravintolaan illalliselle ja viinille, vaikka ei oltukaan pukeuduttu ollenkaan sen mukaisesti. Ravintola oli nimeltään Cottesloe Beach Hotel (iso suositus, toi oli itseasiassa jo mun toka kerta tuolla). Kummalista oli, että ravintolan etuosa oli tavallinen sporttibaari, ja takaosa tyylikäs ravintola/baari. Menu oli täysin sama, mutta jos halusi syödä ravintolan kivemmassa osiossa, lisähintaa tuli $10 per annos. Päätettiin kuitenkin maksaa ekstraa hienommasta kokemuksesta, ja se oli kyllä ihan sen arvoista. Illan päätteeksi päätettiin vielä pröystäillä sen verran, että otettiin Uber kotiin – lisähintaa julkisiin verrattuna kun tuli huimat $1 per nokka.

Tällaiset suunnittelemattomat päivät on ihan mun lemppareita, vaikka hyvässä seurassa itse aktiviteetilla ja lokaatiolla ei olekaan niin väliä.

The best thing in WA is definitely the sunsets. Last week me and a few other people decided to go for an evening swim at Cottesloe Beach. The weather got a little grey, but there was still something magical about that evening light. We brought the fishing rods, but didn’t catch anything (as usual). The evening ended in a too nice restaurant for dinner and wine, even though we were nowhere near enough dressed up for that. The place was called Cottesloe Beach Hotel, which I hight recommend. In fact, this was already my second time there. Weird thing about this restaurant was that the front part was a general sports bar, and the back of it was a really nice restaurant/bar. Just the difference was that you has to pay an extra $10 per meal if you wanted to dine in the nicer area, even though the menu was exactly the same. We found it ridiculous, but decided to go for the nicer venue anyway. Most of the time I’m the type of person who is happy to spend a little extra to make the experience memorable. Once again, it was worth it.

I love spontaneous days like this, not that it really matters what you’re doing and where when you’re in great company.

Photos by me

About Author

Ulkosuomalainen Lilja asustaa Lontoossa brittipoikaystävä kanssa. Kiireisen uran ohelle sopii kivasti matkailu sekä bloggaaminen. Suosikkimatkakohteeni on Italia, ja toki palaan aina innokkaasti myös koti-Suomeen.

No Comments

    Leave a Reply