Australia / Yleinen

I THREW MY PHONE INTO A LAKE & MILLAA MILLAA FALLS

thumb__3200560_1024-2
thumb__3200480_1024-2
thumb__3200453_1024-2
thumb__3200497_1024-2
thumb__3200487_1024-2
thumb__3200587_1024-2

Cairnsissa ollessamme vuokrattiin auto päiväksi ja lähdettiin jahtaamaan vesiputouksia. Mun lemppari oli ehdottomasti tuo tokassa kuvassa näkyvä Josephine Falls, sillä tuota pitkin pystyi laskemaan kuin liukumäkeä. Joku oli jättänyt mun hostellihuoneeseen uimapatjan, joten napattiin se lainaksi ja sillä olikin hyvä lasketella! Millaa Millaa (ensimmäinen kuva) on varmaan Australian kuuluisin vesiputous, ja ei vitsi se oli kyllä vaikuttava! Tuolla ei kuitenkaan hirveästi ollut tekemistä, kun uidakaan ei hirveästi uskaltanut, sillä iilimadot hyökkäsivät erään tytön kimppuun. Kävin kuitenkin pulahtamassa sen verran, että saatiin pakollinen hairflip -kuva napattua (katso instasta @Liljalumilla). Sademetsässä yllättäen satoi, mutta meillä oli kuitenkin sen verran hyvä tuuri, että sade oli vain kuurottaista.

Viimeinen kuva on Dinner Fallseilta, kolmas kuva Babinda Boulders -nimisestä paikasta, joka oli vähän erilainen kuin mitä oltiin kuviteltu. Babinda Boulders oli ensimmäinen kohteemme, ja innoissani selitin kaverilleni, kuinka Snapchat storystäni tulisi eeppinen. Otin videota paikasta kun Iia ilmoitti, että takapuolellani istui joku paholaishyönteinen. Paniikissa huidoin ötökkää pois, ja samalla viskasin puhelimenikin tonne jorpakkoon. Olen välillä aikamoinen sählä, joten reaktioni puhelimen molskahtaessa järven pohjaan ei suinkaan ollut paniikki, vaan ennemminkin rauhallinen ”Nonni, nytkö se sit tapahtu”. Menin noukkimaaan luurin järvestä ja totesin sen olevan kunnossa. Parin minuutin kuluttua näyttö alkoi kuitenkin vilkkua ja psykedeeliset värit valtasivat koko ruudun. No ei muuta kun kauppaan ostamaan paketillinen riisiä ja puhelin sinne loppupäiväksi. Ei tullut Snapchat storyä, mutta illalla puhelin oli jo entisellään. Mulla on kyllä ihan mieletön tuuri, sillä tuo olisi voinut tulla kalliiksi.

When I was in Cairns, me and my friend rented a car for a day to chase some waterfalls. My absolute favourite was Josephine Falls (second photo), because you could slide it down. Someone had left a swimming mattress into my dorm, so we borrowed that for the day. The most famous waterfall in Australia is Millaa Millaa Falls (first photo), and it was very impressive! Didn’t wanna do much swimming here though, because one girl got attacked by bloodsuckers, no thank you! Still, I did go for a little dip just so that I could get the mandatory hair flip photo (see it on my Insta @Liljalumilla).

The last photo is from Dinner Falls, and the third one from Babinda Boulders (which didn’t quite meet our expectations). It was our first destination, and I was really excited to create an epic Snapchat story for the day. As I was taking a picture of the place, Iia said that there is a demon insect sitting on my butt cheek. Panicking, I started waving my arms to get rid of it, but accidentally whipped my phone into the lake! Sometimes I am like this, so it didn’t really surprise me at all. Instead of freaking out, I just calmly said ”Oh, so now it happened” and then went to get the phone from the bottom of the lake. It looked fine for a few minutes, but then the screen started blinking with psychedelic colors. Next we went to a super market, bought a bag of rice and put my phone there for the rest of the day. There was no Snapchat story, but in the evening the phone was back to normal. I’m so lucky, this mistake could have cost me hundreds of dollars!

About Author

Ulkosuomalainen Lilja asustaa Lontoossa brittipoikaystävä kanssa. Kiireisen uran ohelle sopii kivasti matkailu sekä bloggaaminen. Suosikkimatkakohteeni on Italia, ja toki palaan aina innokkaasti myös koti-Suomeen.

No Comments

    Leave a Reply