Germany / Yleinen

KESÄKUUMALLA


Terkkuja kuumasta Münchenistä! Täällä on lämpötilat olleet yli kolmenkymmenen asteen jo useamman viikon ajan, parhaimmillaan ollaan saatu kärsiä nauttia jopa 36 asteen helteistä. Mun uudessa puhelimessa on äärimmäisen surkea kamera, joten olen ottanut tavaksi kantaa kameraa mukana vähän useamminkin. Tässä muutamia räpsyjä viimeisen viikon ajalta:

 

P7170027P7170026

Blokkikurssin päättymisen kunniaksi professori vei koko ryhmän biergarteniin ja tarjosi kaikille maßit olutta (yksi litra), uskomatonta! Professori ja myös hänen vaimonsa juttelelivat kaikkien kanssa, ja vaimo kutsui minut ja kaverini heidän luokseen Uuteen Seelantiin, mitä ihmettä! Jos seuraavan kuuden kuukaden aikana nenä näyttää sinne, niin tietääpä ainakin missä majoittua.

 

P7140011

Tässä ollaan viettämässä iltaa shishabaarissa, joita on täällä tosi paljon. Näissä paikoissa on usein myös happy hour, joten drinkit ovat edullisia.

 

P7160023P7180055
P7180073

Grillibileet kavereiden takapihalla. Nyt on tosiaan ollut niin hyvät kelit, että ollaan pyritty ottamaan kaikki ilo irti ja oltu mahdollisimman paljon ulkona.

About Author

Ulkosuomalainen Lilja asustaa Lontoossa brittipoikaystävä kanssa. Kiireisen uran ohelle sopii kivasti matkailu sekä bloggaaminen. Suosikkimatkakohteeni on Italia, ja toki palaan aina innokkaasti myös koti-Suomeen.

No Comments

    Leave a Reply