London

Piccadilly Circus on kuin miniversio Times Squaresta

piccadillycircus (1 of 3)
piccadillycircus (3 of 3)
londonday (6 of 7)
londonday (7 of 7)

Eilen saimme aikaiseksi lähteä pyörimään Lontoon keskustaan Dior -valokuvanäyttelyn ansiosta. Itse näyttely oli mielestäni pieni pettymys, mutta koska se oli ilmainen, ei haitannut. Kävelimme lopulta Charing Crossilta Oxford Circukselle, ja matkan varrelle osui mikäs muukaan kuin Piccadilly Circus. Poikaystäväni innostui valokuvaamaan, ja napattiin muunmuassa nämä kunnon turistikuvat minusta. Johan oli aikakin, musta ei meinaan ole kunnollisia turrekuvia Piccadilly Circukselta ollenkaan, vaikka olen ollut täällä jo kahdeksan kuukautta – mihin tämä aika on oikein mennyt?! Mielestäni viimeinen kuva on jotenkin tosi hauska, ja kuvastaa Lontoota hirmuisen hyvin. Juuri tätä tämä elämä täällä on: metrossa kauhean ihmisruuhkan keskellä ihmettelemässä mitä tämä elämä oikein on.

Katselin puhelimeni kuva-arkistoja eilen ja mietin, kuinka paljon viimeisen vuoden aikana onkaan tapahtunut, vaikka välillä tuntuu siltä, että elämä on yhtä oravanpyörää. Kun arki kuitenkin rullaa kivasti kiireestä huolimatta, on se ihan ok. Viikonloppuisin on silti kiva vähän irtautua arjesta, ja tehdä jotain normaalista poikkeavaa. Viime viikonloppuna käytiin esimerkiksi Hampton Courtin palatisssa.

Tämä viikonloppu on vietetty aika rauhallisissa merkeissä. Perjantaina poikaystäväni kaveri tuli meille yöksi ja pelattiin monopolia ja syötiin hänen tekemäänsä ihanaa ruokaa. Lauantaina kävelyretken jälkeen olin niin uupunut, että päädyin nukkumaan jo ennen yhtätöista. Tänään kirjoitin pitkästä aikaa gradua ja kävin salilla – ja olen nauttinut kovasti näinkin yksinkertaisista aktiviteeteista.

Toivottavasti sinullakin on ollut hyvä viikonloppu ja akut on ladattu uutta viikkoa varten!

 

Jos haluaisit itsekkin käydä Piccadilly Circuksella tai suunnittelet reissua Lontooseen, katso tämä postaukseni Lontoon hintatasosta.

About Author

Ulkosuomalainen Lilja asustaa Lontoossa brittipoikaystävä kanssa. Kiireisen uran ohelle sopii kivasti matkailu sekä bloggaaminen. Suosikkimatkakohteeni on Italia, ja toki palaan aina innokkaasti myös koti-Suomeen.

No Comments

    Leave a Reply