Australia

SNORKELING AT WHITSUNDAYS

thumb_GOPR5582_1024-2
thumb_GOPR5636_1024-2
thumb_GOPR5580_1024-2
thumb_GOPR5575_1024-2
thumb_GOPR5661_1024-2
thumb_GOPR5653_1024-2
thumb_GOPR5564_1024-2

Sain Withsundays -reissulle kaverin GoPro Hero 4:en lainaksi, ja tässä muutama sillä räpsäisty kuva. Voin sanoa että laatu on ehkä 100 kertaa parempi kuin mun Sonyn vastaavalla kameralla…

Tein siis Thundercat -nimisen päiväreissun, ja toi päivä oli ehdottomasti yksi tähänastisen reissun parhaimmista! Seitsemän tunnin aikana käytiin kuuluisalla Whitehaven Beachilla sekä kaksi kertaa snorklaamassa. Ensin snorklattiin värikkäiden kalojen joukossa ja sitten riutalla. Ylihuomenna menen Great Barrier Reefille snorklaamaan ja sukletamaan, enkä voisi olla enemmän innoissani! Toi Airlie Beachin pikkuriuttakin oli musta jo niin upea, niin saapa nähdä mitä isolla riutalla on tarjottavana! Snorklaus oli muutenkin ihan huippua, en tiennyt yhtään että se olisi niin hauskaa. Tuolla riutalla ollessani tuntui kuin olisi tehnyt omaa pikku luontodokumenttia kun pärskin menemään ton näppärän pikku kameran kanssa. Videoita tuli otettua ihan älytön määrä, mutta sanotaanko että tämän tytön kuvauskäsi ei ole kovin vakaa, joten saapa nähdä saako noista videoista mitään aikaiseksi. Pitää kuitenkin kokeilla, ja jos käy tuuri, niin voi olla, että saadaan joku pätkä tänne bloginkin puolelle.

My friend borrowed me his GoPro Hero 4, so all these photos are taken with that. I must say that the quality is like a 100 times better than on my Sony equivalent…

I did a day trip called Thundercat (also the name of the boat), and I recommend it 100%! During seven hours we went to the famous Whitehaven beach and snorkeled twice: first with some colorful fish and then at a reef. The small reef was so stunning, so I can’t wait what the Great Barrier Reef has to offer in two days! I was surprised on how much fun snorkeling was, I had no idea! I could do it all day now… While snorkeling at the reef I felt like making my own little nature documentary as I was splashing around with the handy little camera. My hand is not too steady though, but I’ll try to put at least some sort of video together. If it’s good I’ll try to post it here as well!

About Author

Ulkosuomalainen Lilja asustaa Lontoossa brittipoikaystävä kanssa. Kiireisen uran ohelle sopii kivasti matkailu sekä bloggaaminen. Suosikkimatkakohteeni on Italia, ja toki palaan aina innokkaasti myös koti-Suomeen.

No Comments

    Leave a Reply