England / London

Tammikuu Lontoossa – Joulutunnelmien jälkifiilistelyä

SouthbankWinterMarket (1 of 1)
SouthbankWinterMarket (4 of 4)
SouthbankWinterMarket (3 of 4)
SouthbankWinterMarket (2 of 4)
SouthbankWinterMarket (1 of 4)
TheStransChristmasLights (1 of 1)
Joulun vietin tällä kertaa koti-Suomessa, enkä kiireiltäni ehtinyt kierelemään Lontoon joulunähtävyyksiä. Täällä on ihan huikeat koristelut kaduilla, sekä paljon erilaisia joulumarkkinoita, joihin on usein yhdistetty myös huvipuisto. Näistä kuuluisin on varmasti Hyde Parkin Winter Wonderland, mutta sekin jäi omalla kohdallani tänä vuonna välistä.

Tänä viikonloppuna käytiin kuitenkin pyörähtämässä Southbank Winter Marketilla, ja napattiin siinä samassa nämä kuvat. Southbankin joulumarkkinat ovat kivalla sijainnilla, sillä ne ovat aivan London Eyen ja Waterloon juna-aseman vieressä. Markkinoilla pyörimisen jälkeen käveltiin vielä joen yli siltaa pitkin, ja viimeinen kuva on napattu Strandilta, eli Charing Crossin juna-aseman läheltä. Tällä kadulla on omasta mielestäni ehkä kivoin jouluvalaistus.

Sen kummempia ei tänne juuri kuulu, aika kuluu töissä ja graduakin pitäisi kirjoittaa – jälkimmäinen tosin sujuu erittäin huonolla menestyksellä. Vapaa-aika kuluu gradun sijasta paljolti myös ihan kotona, sillä ostettiin telkkari. Peep Show on ollut kovassa huudossa – ihan sairaan hauska sarja, miten en oo tiennyt tästä aikaisemmin! Se ei ehkä olisi ensimmäinen oma valintani, enkä varmaan olisi aloittanut sen katsomista yksin, mutta kylläpä sitä onkin jaksanut tuijottaa! Sitä on hyvä katsella aina Ozarkin jälkeen, joka puolestaan on hyvän mielen sarjasta kaukana.

About Author

Ulkosuomalainen Lilja asustaa Lontoossa brittipoikaystävä kanssa. Kiireisen uran ohelle sopii kivasti matkailu sekä bloggaaminen. Suosikkimatkakohteeni on Italia, ja toki palaan aina innokkaasti myös koti-Suomeen.

No Comments

    Leave a Reply