Yleinen

TERVETULOA 2016

talvikukka
P5241069
P5020876
P5160573
P4050511
P3100369
P6060137
2015 hujahti ohi ihan silmänräpäyksessä, ja samaltahan se tuntuu joka vuosi. Sykysy oli rankka, sillä suoritin kaikki viimeiset kurssini koulussa tavoitellen korkeita arvosanoja, ja viikonloput painoin duunia iltamyöhään asti. Syksyllä ei siis juurikaan kerennyt rimputtelemaan, ja se olikin ihan toivottua vastapainoa kevään ja kesän megasluibailulle. 2015 oli ehdottomasti yksi mun elämäni parhaista vuosista; sain monta uutta ystävää, näin maailmaa sekä opin paljon itsestäni. 
Torstaina mulla alkaa työharjoittelu markkinointiassistenttina yhdessä huonekalufirmassa, vitsit oon innoissani siitä! Harjoittelu kestää viisi kuukautta ja toivon, että ehdin siinä ajassa oppimaan paljon ja saamaan paljon arvokasta työkokemusta. Myös opinnäytetyö on työnalla, ja mikäli kaikki menee putkeen, mun pitäisi valmistua koulusta kesäkuussa. Siihen asti suunnitelmat ovat selkeät, mutta loppuvuosi näyttää kysymysmerkiltä. Toivon, että löytäisin itselleni jonkun työn, josta saisin rahaa matkusteluun. Vuoden päästä olisi mukavaa viettää talvea jossain toisella puolella maapalloa, missä plussaa olisi vähintään yhtä paljon kuin täällä on nyt miinusta (20 astetta). 
Multa puuttuu vähän aihe tästä blogista, vaikka kovin tykkäisin tänne kirjoitella. Aika monta saksapostaustakin on vielä kirjoitamatta, mutta tuntuu vähän hölmöltä tehdä niitä nyt puolen vuoden jälkeen, kun muistotkaan eivät enää ole tuoreita. Mutta ehkä mun päähän kohta putkahtaa jotain uutta inspiraatiota.
En tehnyt uudenvuodenlupauksia, mutta haluaisin oppia spagaatin ja pystymään vetämään edes yhden leuan.
Kuvat viimevuoden varrelta; Suomesta, Barcelonasta, Berliinistä, Münchenistä, Hampurista, Itävallan Alpeilta ja Kroatiasta. Tässä järjestyksessä. 🙂
About Author

Ulkosuomalainen Lilja asustaa Lontoossa brittipoikaystävä kanssa. Kiireisen uran ohelle sopii kivasti matkailu sekä bloggaaminen. Suosikkimatkakohteeni on Italia, ja toki palaan aina innokkaasti myös koti-Suomeen.

No Comments

    Leave a Reply