Travel / Yleinen

Vuoden 2019 matkat pähkinänkuoressa

Sinne se vuosi taas hujahti, ja on aika pohtia, mitä sitä tulikaan vuonna 2019 tehtyä. Tämähän on esisijaisesti matkablogi, joten listaan tähän postaukseen ainakin kaikki reissut, mutta voisihan tänne muutaman muunkin jutun sujauttaa. Linkit aiheisiin liittyviin postauksiin löytyvät tekstin lomasta.

Yhteensä kävin viidessä eri maassa, ja Suomessa kolme kertaa. Sen lisäksi tehtiin pieniä matkoja täällä UK:ssa. Sen lisäksi olen tänä vuonna ottanut ilon irti hyötyliikunnasta ja pyöräillyt töihin aikalailla päivittäin viimeiset puoli vuotta. Hiukset ovat myös näköjään kasvaneet, ja olen siinä sivussa tainnut kasvaa ihan ihmisenäkin. Tämän vuoden aikana olen myös kotiutunut tänne Lontooseen ihan oikeastikin.

Tammikuu

TheStransChristmasLights (1 of 1)
Tammikuussa fiilisteltiin vielä Lontoon jouluvaloja ja käytiin South Bankin joulumarkkinoilla. Tein aiheesta myös pienen postauksen otsikolla Lontoo tammikuussa.

Helmikuu

Hampton Court Palace (1 of 19)Helmikuussa käytiin ihanassa Hampton Courtin palatsissa. Kelit olivat myös huolestuttavan hyvät, sillä muistan kun syötiin lounasta t-paitasillaan työpaikan kattoterassilla. 20 astetta taisi siis mennä rikki helmikuussa 2019.

Maaliskuu

P1330999Maaliskuussa taisin kärsiä vähän koti-ikävästä ja kirjoitin postauksen kaikesta siitä, mikä mua täällä ärsyttää. Lopulta maaliskuu osoittautui ehkä koko vuoden parhaaksi kuukaudeksi.
Sky Garden (2 of 8)
Koti-ikävän lievitykseksi mun iskä ja sisarukset tulivat maaliskuussa käymään. Käytiin esimerkiksi Sky Gardenissa ja katsomassa School of Rock -musikaali.
Notting HillMyös ystäväni Sanna kävi kylässä Lontoossa, ja käytiin pyörimässä esimerkiksi Notting Hillissä.

Napoli (13 of 20)
Capri (33 of 33)
Rooma-24Maaliskuinen Italian matka poikaystävän kanssa meni myös todella nappiin! Käytiin Napolissa, Pompeijissa, Sorrentossa, Caprilla, Positanossa ja Roomassa!

Huhtikuu

Harry Potter Studios-HogwartsHuhtikuussa pääsin käymään Harry Potter studioilla ihan tässä Lontoon kupeessa.

Toukokuu

Vilamoura-AlgarveToukokuussa käytiin Portugalissa moikkaamassa poikaystäväni isovanhempia.

Kesäkuu

Oxford (8 of 25)
Oxford castleKesäkuussa käytiin Oxfordissa viikonloppureissulla ja täytin myös 25. Myös kaverini Anni kävi kyläilemässä täällä Lontoossa – kaikki kuvamateriaali tästä näkyisi kuitenkin olevan tipotiessään! 🙁

Heinäkuu

Suomenlinna (5 of 6) copy
Thigns to do in Helsinki (3 of 7)
Tallinna (4 of 8)
Heinäkuussa tehtiin matka Suomeen, ja vietettiin aikaa mun kotikaupungin lisäksi Helsingissä, tehtiin päiväretki Tallinnaan ja myös pieni road trip Tampereen suunnille.

Elokuu

Tate BritainElokuussa kävimme katsomassa Vincent Van Gogh:n taidenäyttelyä Tate Britainissa. Juhlittiin myös Notting Hill Carnivalissa.

Syyskuu

Richmond Park-10Kelit hellivät vielä syyskuussakin, joten vietettiin aikaa tässä meidän lähipuistossa, mutta tehtiin pari ekskursiota myös Richmond Parkiin. Sain myös kaupunkipyöristä tarpeekseni ja ostin itselleni kunnollisen pyörän, jolla oon kruisaillut töihin päivittäin siitä lähtien.

Lokakuu

2019-10-26 05.51.51 1Lokakuussa tehtii tyttöjen reissu syksyiseen Amsterdamiin!

Marraskuu

2019-12-31_11-54-28
Marraskuussa tein taas töitä aivan hullun lailla, ja pääsin osallistumaan pitchiin ensimmäistä kertaa, ja se meni myös todella hyvin. Ylipäätään työrintamalla on mennyt vuonna 2019 todella erinomaisesti, vaikka se onkin ollut välillä rankkaa ja vienyt ison osan energiasta. Kävin myös Suomessa pidennetyn viikonlopun verran fiilistelemässä lumisia maisemia ja osallistumassa ihanan ystäväni hääsuunnitteluihin.

Joulukuu

2019-12-04 05.38.47 1-01
2019-12-31_12-00-17
Joulukuussa vietettiin firman pikkujouluja Pariisissa. Ystäväni Aino kävi Lontoossa kylässä, ja vietettiin ihan huisin hauska tyttöjen pitkä viikonloppu. Itse joulun vietin jälleen kerran Suomessa. Vein Christmas crakcereitä tuliaisiksi, ja ne osoittautuivat jättihitiksi. Tästä lähin nämä saavat olla perinne myös meidän perheessä. Näin myös kavereita joka päivä, joten viikko hujahti ohi aivan silmänräpäyksessä.

Sellainen oli minun 2019! Toivottavasti vuosi on ollut onnistunut myös kaikilla tiellä siellä ruudun toisella puolella. Nyt odottelen innoissani, mitä 2020 tuo tullessaan! Muutama reissu onkin jo varattu, ja loput ovat toivelistalla – mutta siitä lisää myöhemmin!

About Author

Ulkosuomalainen Lilja asustaa Lontoossa brittipoikaystävä kanssa. Kiireisen uran ohelle sopii kivasti matkailu sekä bloggaaminen. Suosikkimatkakohteeni on Italia, ja toki palaan aina innokkaasti myös koti-Suomeen.

No Comments

    Leave a Reply